Wat is Keralit?

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm.

Door de enorme stijfheid van het materiaal en door de hardheid van de opgebrachte toplaag is het materiaal zeer duurzaam. Keralit heeft een uiterst lage uitzettingcoëfficiënt.

Keralitpanelen bestaan uit gerecycleerde polyolefinen die bekleed zijn met een toplaag van Renolit PVC-film, verkrijgbaar in diverse kleuren en al dan niet met een houtstructuur. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Kleuren

Sponningdeel 190

Sponningdeel 143

Potdeksel 177

10 jaar garantie op Keralit!

Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en daarmee ook voor u zelf. Want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. Keralit is verkrijgbaar in 37 kleuren waaronder een aantal populaire RAL kleuren. Keralit geeft 10 jaar garantie op zowel de basis van het product, als op kleurechtheid.

Vraag vrijblijvend een offerte op!